H€P$! FÆN $!T€M!Z€ HO$G€LD!N!Z
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
H€P$! FÆN $!T€M!Z€ HO$G€LD!N!Z

4 GÜ$£L W£L£K BULUNÆN S!T£W!Z£ HO$G£LD!N!Z

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ

2 posters
YazarMesaj
yaseminci_admin
уαѕємιη¢нι α∂мιη
уαѕємιη¢нι α∂мιη
yaseminci_admin

ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ Empty
MesajKonu: ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ   ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ Icon_minitimePaz Ekim 07, 2007 7:52 am

YASEMİN:Ben diş telleri takmıştım ve bu beni uzun zamandır cok üzmüştü.Bana iki ay tel takıcaksın demişlerdi.O iki ay 3 sene oldu.
CEmre:O süre bende Yaseminle dişciye gidip geliyordum,benim canıma okuyordu ''ben oraya gitmem,ben bunu yemem''diye eziyet etti.Tellerinin cıkması beni cok sevindirdi.
YASEMİN:Gelmişlerdi bana gercekten,cünkü cok eziyetli bir şeydi.Ama sonrasında anlıyorsun degerini.Şimdi iyiki takmışım diyorum,dişlerim cok düzgün artık.
CEMRe:Ilgın diye bir arkadaşımız vardı ve o da gözleri bozuk oldugu icin gözlük takamak zorunda kaldıgı icin bunalıma girmişti.O üzülmesin diee Yaseminle ben birer gözlük almıştık ve bizde gözlerimiz bozukmuş gibi davranıyırduk.Ücümüzde gözlüklü geziyorduk.
EREN:Ben hic ergenlik ile ilgili sorun yasamadım.Ergenlik sivilcelerim 20-21 yasında cıkmaya basladı.
Gülcin:Benimde pek sorunum yoktu
erenci_admin
єяєи¢ι α∂мιи
єяєи¢ι α∂мιи
erenci_admin

ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ Empty
MesajKonu: Geri: ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ   ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 10:39 am

yine +rep saol
http://oykuvenazliyoshyeren.sosforum.net

ERGENLİK DÖNEMİNDE YASADIGINIZ SORUN NEYDİ
1 sayfadaki 1 sayfası