| --ŞİİRLER-- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
balım özєℓ üує
| Konu: --ŞİİRLER-- Paz Haz. 10, 2007 3:27 am | |
| Son İki Gün
İki gün var ayrılığa Daha şimdiden hasretin günleri bir bir sayılmakta Yüreğim git diyor gönülden yolcu ederken seni Bir yanım tutuk kalsan ne değişir sanki
İki gün var ayrılığa Umuda yolculuk gibi düşlerim suskun gözlerim Dilim çözülmüş şarabın kıvamında Bir masada son akşam sohbetleri Alıp başını gitmiş hatıralar gibi özledim seni
İki gün var ayrılığa Gitmeden yangınına düştü yürek Gitmeden dönüş hesaplarına
İki gün var ayrılığa Bir suçlu gibi yüreğim, başım eğik sanki karşında Önce dikenler döküldüler güllerden önce yollarıma Karanlık bir vadinin sonuna ertelendi renklerim Gitmeden dönülmez bilirim Saymadan geçilmez günlerden Yaşanmadan öğrenilmez hasretin
Yalan.... En sevdiğim şarkıların sözleri gibi bu da yalan Daha gitmeden hasretini başladım yaşamaya
İki gün var ayrılığa Geçer mi? Geçer elbet İki gün varken ayrılığa Yüreğini bırakıpta git uzaklara...
DEVAMI GELECEK... | |
|
| |
erenci_admin єяєи¢ι α∂мιи
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Cuma Haz. 15, 2007 2:15 pm | |
| | |
|
| |
yaseminci_admin уαѕємιη¢нι α∂мιη
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- C.tesi Haz. 16, 2007 1:57 am | |
| | |
|
| |
erenci_admin єяєи¢ι α∂мιи
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Salı Tem. 03, 2007 1:08 pm | |
| | |
|
| |
balım özєℓ üує
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Salı Tem. 17, 2007 3:36 am | |
| aysun çarkacı die birinin | |
|
| |
balım özєℓ üує
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Salı Tem. 17, 2007 3:40 am | |
| Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limanında Fırtınalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yanında... Hiç yumma gözlerini, ışığın eksilmesin, Gündüzüm aydınlığım, ipek böceğim benim! Güz bahçemde açılmış o son çiçeğim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayırma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansız, o kuytu gözlerini
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN | |
|
| |
balım özєℓ üує
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Salı Tem. 17, 2007 3:40 am | |
| üçüncü şahsın şiiri gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldürecegimden korkardım felaketim olurdu ağlardım
ne vakit maçka'dan geçsem limanda hep gemiler olurdu ağaçlar kuş gibi gülerdi bir rüzgar aklımı alırdı sessizce bir cigara yakardım parmaklarımın ucunu yakardın kirpiklerini eğerdin bakardın üşürdüm içim ürperirdi felaketim olurdu ağlardım
akşamlar bir roman gibi biterdi jesabel kan içinde yatardı limandan bir gemi giderdi sen kalkıp ona giderdin benzin mum gibi giderdin sabaha kadar kalırdın hayırsızın biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarına aldı mı felaketim olurdu ağlardım Atilla İlhan | |
|
| |
balım özєℓ üує
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- Salı Tem. 17, 2007 3:42 am | |
| Usulca çek git.. Gitmek kavlidir şimdi söylediğin söz Hıçkırarak..Yutkunarak Bir o kadar da ağlamaklı..
Gözüm ol! Savrulup; Yaprak yaprak kop benden Gövdeni gövdeme yaslama, Usulca çek git… Çaresizlik okumadan gözlerimde Sigaramın dumanında hayal kalıp; Niyesi olmasın.. Bahanesi kalmasın, Acıyan yanlarında soruların, Git..Sadece git… Kırık dökük bi okuma olsun; Aceleci telaşlarda.. Hesapsızlık adına verdigin; Fotografın… Sonrası zaten giden gitmiştir; Ağlamaklı… Yada sakin, Ne fark eder… | |
|
| |
dila ¢ємяє¢ι ¢σ-α∂мιи
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- C.tesi Eyl. 01, 2007 4:01 am | |
| ben bu şaiiri bi,liyorumacayip güzel şiirleri var bazıları aradığım şiirlerdi sağol çok teşşekür ederim | |
|
| |
Cemreci_Şeker_Üye уєиι üує
Mesaj Sayısı : 37 Localisation : Cemrenin Kalbinden... Kayıt tarihi : 28/08/07
| Konu: Geri: --ŞİİRLER-- C.tesi Eyl. 01, 2007 9:36 am | |
| Abartılmış Sevdalar bazen öyle bir an gelir ki abartılmış sevdanızın gerçekle yüzleşmesini yaşarsınız sizi çok sevdiğini sandığınız ses geçiştirmek için bir seni seviyorum kondurur yüreciğinize en kimsesiz en ilgiye aç halinizde
halbuki içten bir canım kaç seni seviyorum eder değil mi yalnız hissedersiniz kendinizi sığınmaK istersiniz delice sarılmak ağlamak sonra da gülmek ışık açıktır ama etraf karanlık gelir yazdır ama nedense soğuktur hava durumu bozuktur gönül yaylarında kar yağar abartılmış sevgilerinize birden kim seviyor ulan bu dünyada beni gerçekten diye haykırmak ister yürek değil mi Annem dersiniz buruk sesinizle ama yok o da nafile zaten o sayılmaz ki
işte bazen böle gelir bazen düzelir ama kanarsınız yine abartılmış sevgilerinize kimsesizliğin hikayesidir işte bu yanlış bir yerdeyim dedirtten hikaye herkes bilir herkes yaşar bu hikayeyi tıpkı benim şu an yaşadığım gibi insanoğlu olmaktan gelir bu hikaye en az abartılmış sevgileriniz kadar abartılmıştır biraz eksik çoğu fazla ! | |
|
| |
| --ŞİİRLER-- | |
|